Hotel Famulus ****

Nyugat Dunántúli régió - Győr

Hotel Famulus, Győr
  • Cím: 9027 Győr, Budai út 4-6.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Famulus, Győr

A Hotel Famulus****, Győr épülő új városrészében, a barokk belváros szomszédságában, közvetlenül az Árkád Bevásárlóközponttal szemben kapott helyet.

Hotel Famulus, Győr

A szálloda minden szobája nemdohányzó, TV-vel, telefonnal, vezetékes Internet csatlakozással, minibárral, hajszárítóval, légkondicionálóval felszerelt. Egyes szobáink pótágyazhatóak, a legkisebbek számára rácsos kiságyat biztosítunk.
Szállodánk szobáiban twin illetve franciaágyak biztosítják vendégeink kényelmét. Egybenyitható szobáink családok részére biztosítanak kényelmes elhelyezést. A szobák között 1 lakosztály található. A hotel kialakítása során 2 szobát mozgáskorlátozott vendégeink részére, speciális igényeikhez igazítottuk. Nagyméretű fürdőszoba, megfelelő lakórész gondoskodik kényelmükről. Keresse igényeinek megfelelő, speciális szobaajánlatunkat!

A szálloda minden szobája nemdohányzó, TV-vel, telefonnal, vezetékes Internet csatlakozással, minibárral, hajszárítóval, légkondicionálóval felszerelt. Egyes szobáink pótágyazhatóak, a legkisebbek számára rácsos kiságyat biztosítunk.

Hotel Famulus, Győr

Minden ágyban gyógymatracok garantálják a nyugodt és egészséges pihenést, amelyet antiallergén párnák és paplanok tesznek teljessé.

A szálloda berendezése a tűzvédelmi és biztonsági szabályoknak maximálisan megfelel, minden szoba füstérzékelővel van ellátva.
őrzött parkoló:szállóvendégeink részére térítésmentesen biztosítunk őrzött, kamerával megfigyelt parkolóhelyet.
Bejelentkezés: 14:00
Kijelentkezés:  11:00 Amennyiben vendégeink 11:30-ig nem hagyják el a szobákat, úgy a porta jogosult a mindenkori portai ár 50 %-át pótdíjként felszámítani.
Bátran állíthatjuk, hogy konyhánk, csapatunk és az étterem rugalmasan kihasználható terei vonzó helyszínné teszik az éttermet egy kettesben eltöltött meghitt vacsorára éppúgy, mint születésnap megünneplésére baráti társasággal vagy üzleti ebéd elfogyasztására külföldi partnerrel.
Egyedülálló kezdeményezésként az étterem ad otthont a Podium Jazzklubnak. Vendégeinknek a kellemes vacsora mellé valódi koncertélményt ígérhetünk szerdától szombatig minden héten. Az étterem lehetőséget biztosít a tehetséges fiatal zenészeknek, hogy igazi közönség előtt lépjenek fel és ha mindez nem elég, a kareokee pótol minden hiányt. Íme itt egy hely, hol végre kikapcsolódhatsz, ahol változatos programok teszik színessé az estét, ahol jókat ehetsz, színvonalas a kiszolgálás és barátiak az árak.
A hely varázslatos miliője, a kimagasló produkciók sora és az elsőrangú konyha remekei egyaránt felejthetetlen élményt nyújtanak az intellektuális kikapcsolódásra vágyóknak.
A legjobb közönség a legjobbat kell, hogy kapja – zenei élvezetben, kulináris örömökben!

Családbarát szálloda
A Hotel Famulus családbarát szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. Célunk, hogy a Kicsik is jól érezzék magukat nálunk. A Gyermeksarok játékai a gyermekek kikapcsolódását biztosítja. És ha a szülők kettesben szeretnének maradni egy kicsit, előzetes egyeztetés alapján gyermekfelügyelőnk szívesen vigyáz a csemetékre. Egybenyitható szobáinkat kifejezetten családok számára alakítottuk ki. Gyermekágyaink és az éttermi gyermekszékek a kicsik kényelmét szolgálják.
Konferenciatermek
A Hotel Famulus**** konferencia termei a mai kor követelményeinek megfelelően lettek kialakítva. A szálloda az egyik legkorszerűbb technikai háttérrel és legnagyobb férőhely kapacitással rendelkező konferenciaközpont Győrben és Győr környékén.  Különböző nagyságú termeink a legkisebb megbeszéléstől kezdve nagyobb rendezvények, továbbképzések lebonyolításáig minden igénynek megfelelnek. Legnagyobb termünk szekcionálható, három részre bontható. 
Mindegyik konferenciaterem természetes megvilágítású, sötétíthető, légkondicionált.
A termek berendezéseit - mind technikailag, mind hangulatban - az eredményes tárgyalás követelményeinek megfelelő magas színvonalon alakítottuk ki.

Szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink segítséget nyújtanak a szervezéstől egészen a lebonyolításig az egyéni igényeknek, ötleteknek megfelelően a legmagasabb színvonalon. A konferencia termek igénybevétele esetén ingyenes parkolás biztosított vendégeink számára. A szálloda különböző méretű konferenciahelyszínei és nagy alapterületű terasza lehetővé teszik egyedülálló koncepciókra épülő rendezvények megszervezését is.

A Hotel Famulus szakképzett munkatársaink segítenek abban, hogy a Győrbe látogató üzletemberek otthon érezzék magukat. Ezért sokszínű és széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk számukra a szállodában.
Üzleti szolgáltatásaink:
 - Szélessávú vezeték nélküli ingyenes Internet hozzáférés a szálloda egész területén
 - business corner – nyomtatási, fénymásolási és faxolási lehetőséggel
 - Ingyenes parkolási lehetőség a szálloda őrzött parkolójában
 - Angol / Német nyelvű lapok
 - 24 órás nyitva tartás
 - Titkári szolgáltatás (gépelés)
 - Csapatépítő tréningek animációval
 - Tárgyaló termek 40 főig
 - Business ebédek, vacsorák
 - Masszázs a kimerítő nap után

 

Hotel Famulus**** is situated within easy walking distance of the baroque town centre and is located next to the Árkád Shoppong Centre.
All rooms are air-conditioned and equipped with LCD TV, phone, high-speed Internet Access, Minibar, hair drier. Cots are available for the small children and some rooms can accomodate and extra bed if required. Two rooms have been speciffically designated and equipped for our disabled guests.  These have easy wheelchair access, large bathrooms and a convenient location to ensure comfort to our guests.
The hotel complies with all health and safety regulations. All rooms are equipped with a heat and smoke detector. 
Podium…something different. A place, which fascinates you.
We can confidently say, that the combination of our kitchen staff, our catering team and the flexible layout of the  restaurant makes the brasserie an attractive place for a cosy dinner, a birthday celebration with friends or a business lunch with international busieness contacts. 
In Podium Restaurant we can guarantee to our guests an enjoyable concert experience beside the nice dinner on Friday and Saturday. The restaurant also introduces young and talented musicians' first steps in front of a real audience, while the evening entertainment possibilities include kareokee as well.

Hotel Famulus, Győr
  • Cím:9027 Győr, Budai út 4-6.

Győr


Győrben jól tudják, a gyerekek mindennél fontosabbak, ezért a kicsikkel kapcsolatos jó ötletek mindig nyitott fülekre találnak. Először 2007-ben volt hangos a város a...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás