Hotel Lévai

Nyugat Dunántúli régió - Győr

Hotel Lévai, Győr
  • Cím: 9022 Győr, Schweidel u. 23.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Hotel Lévai, Győr

Magyarország nyugati kapujában,Budapest és Bécs között félúton fekszik Győr a Kisalföld "fővárosa". Festői fekvésű, három folyó összetalálkozásánál terül el. Termálforrások és sok zöld terület övezi. Bécs vagy Budapest felől az autópály a "Győr-Centrum" kijáratától rövid időn belül hotelunkhoz ér.

Hotel Lévai, Győr

A szálloda Győr történelmi belvárosában helyezkedik el. Minden szoba azonos felszereltségű és berendezésű. Vannak utcára és belső udvarra néző szobák. Minden szobában fürdőszoba( zuhanyzó, WC, hajszárító), Tv, minibár, telefon és légkondicionáló található. Üzleti ebédek, vacsorák, zártkörű családi rendezvények, kiállítások rendezését és bonyolítását vállaljuk. Konyhánk válogatott ízvilágával felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtunk.

Hotel Lévai, Győr
  • Cím:9022 Győr, Schweidel u. 23.

Győr


Győrben jól tudják, a gyerekek mindennél fontosabbak, ezért a kicsikkel kapcsolatos jó ötletek mindig nyitott fülekre találnak. Először 2007-ben volt hangos a város a...
Tovább olvasom
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás