Akciós hotelek és olcsó szállások


Győr


Győrben jól tudják, a gyerekek mindennél fontosabbak, ezért a kicsikkel kapcsolatos jó ötletek mindig nyitott fülekre találnak. Először 2007-ben volt hangos a város a Győrkőcfesztiválon szórakozó több tízezer gyerek kacajától. Három év alatt a július első hétvégéjén zajló Győrkőcfesztivál nemzetközivé nőtte ki magát, a belépőként szolgáló mosolygós fotókból immár több ezer kilométert lehetne kirakni.

Akár családosan,  párosan, barátokkal, barátnőkkel indulunk Győr felfedezésére, a folyók városa biztosan tartogat kedvünkre való látnivalót, programot. A kulturális életet a Négy Évszak Fesztivál rendezvényei fogják össze, melyek a színvonalas szórakoztatásra, minden generáció megszólítására törekednek. A Győri Balett, a Győri Filharmonikus Zenekar, a Győri Nemzeti Színház társulata, vagy a Vaskakas Bábszínház előadásai egész évben nagy népszerűségnek örvendenek. Minden évszakban érdemes lapozgatni a kulturális programok listáját, hiszen a Győri Tavaszi Fesztivál, a Nemzetközi Ütős Fesztivál, a hazánkban kuriózumnak számító Barokk Esküvő, az őszi napokra időzített Magyar Hagyományok Fesztiválja vagy az adventi időszak meghittségével fűszerezett Téli Fesztivál mind arra csábítanak, hogy kimozduljunk otthonunkból.

Győr sokszínűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az élet legkülönbözőbb területein is kézzel fogható eredményeket tud felmutatni: 2010-ben elnyerte a Kultúra Magyar Városa, a Legsportosabb Város, az Idősbarát Önkormányzat, és az Év Tourinform Irodája díjakat is.

 

Hotel Amstel Hattyú Fogadó, Győr Hotel Amstel Hattyú Fogadó

Hotel Amstel Hattyú Fogadó

Győr
Reméljük ÖN is szereti a finom ételeket, jó söröket, a kellemes zenét, nyugodt pihenést, kellemes kikapcsolódást szép környezetben, mindezt megtalálja egy helyen, Győr egyik legszebb fekvésű részén, a történelmi...
9025 Győr, Töltésszer u. 18.
(96) 518-423
Hunyadi Hotel, Győr Hunyadi Hotel

Hunyadi Hotel

Győr
Hotelünk Győr történelmi belvárosától, sétálóutcájától pár lépésre csendes, nyugodt környezetben található. Igényesen kialakított panziónkban 11 szoba, hangulatos  terasz várja kedves...
9024 Győr, Hunyadi u. 10.
96/329-162
Kiskút Liget Panzió, Győr Kiskút Liget Panzió

Kiskút Liget Panzió

Győr
A Kiskút Liget Panzió, Győr külvárosi részén, csendes nyugodt környezetben található, a jégpálya, az állatkert, a sportcsarnok és az ETO stadion szomszédságában, mindössze 2 km-re a belvárostól és az...
9027 Győr, Kiskúti út 41/a.
96/618-339
Sport Panzió, Győr Sport Panzió

Sport Panzió

Győr
Tiszta, kényelmes, minden igényt kielégítő SPORT-PANZIÓ-nk, TV-vel, hűtőszekrénnyel felszerelt, fürdőszobával ellátott szobákkal várja a pihenni, avagy sportolni vágyó vendégeit!
9025 Győr, Bercsényi liget 1.
Termál Panzió Hanekám, Győr Termál Panzió Hanekám

Termál Panzió Hanekám

Győr
Panziónk Győr történelmi belvárosától öt percre található, a Duna és a Rába találkozásánál, csendes környezetben és szép kilátással a Koronázó templomra, a győri várra, a gyógy-...
9025 Győr, Híd u. 12.
Tia Maria Panzió & Tio Pepe Étterem, Győr Tia Maria Panzió & Tio Pepe Étterem

Tia Maria Panzió & Tio Pepe Étterem

Győr
Családias panziónk, a Tia Maria Panzió & Tio Pepe Étterem Győr belvárosához közel, csendes zöldövezetben található. A busz-és vasútpályaudvartól néhány perc alatt elérhető.
9024 Győr, Eörsy Péter u. 17.
96/439-126, 96/ 527-601, Asztalfogl.: 06/96-439-611
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás